Vacatures

Ter uitbreiding en ondersteuning van ons team, zoeken wij momenteel een:

Senior Accountant M/V

Na een korte inwerkperiode ben je de vertrouwenspersoon van bedrijfsleiders van kleine en middelgrote ondernemingen. Als professionele gesprekspartner sta je de klant bij in zijn accounting, fiscaal en financieel beleid. Hiervoor kan je rekenen op de ondersteuning van ons professioneel team.

Je hebt een boekhoudkundige opleiding (Master of Bachelor) genoten en meerdere jaren ervaring in een accountants- of boekhoudkantoor. Daarnaast heb je een ruime kennis van boekhouden, vennootschapsrecht en fiscaliteit. Je creëert een meerwaarde in financiële rapportering op maat en managementadvies. Je bent gedreven om je kennis up-to-date te houden.

Deze functie omvat concrete doorgroeimogelijkheden en ruime autonomie op een professioneel niveau. Naast een competitief loonpakket, inclusief extralegale voordelen, bieden wij een aangename en flexibele werkomgeving, alsook permanente opleiding.

Ben je snel beschikbaar en heb je interesse in een functie binnen een accountantskantoor dan is de bovenstaande functie misschien wel een mooie opportuniteit.

Geïnteresseerd? Stuur uw schriftelijke sollicitatie met C.V. naar
Dhr. Bart Pannier, Kwadestraat 20 C, 8800 Roeselare
of e-mail naar bart@adfisc.be

 

adfisc